Du er her: Hjem / Aktuelt / Viktig seminar om IT-sikkerhet

Viktig seminar om IT-sikkerhet

Vi oppfordrer bedrifter og organisasjoner i Ringerike til å delta på viktig og kostnadsfritt seminar om IT-sikkerhet.

IT-sikkerhet - trussel eller mulighet?

Innføringen av GDPR har gjort at mange bedrifter har jobbet mye med IT-sikkerhet det siste året. Det kan være tid for å ta et steg tilbake og se hvordan det har påvirket lokalt næringsliv og hvilke muligheter som byr seg fremover.

På dette seminaret får du anledning til å lære mer om hva den nye personvernforordningen har å si for lokalt næringsliv og hvilke tiltak man kan gjøre for å få kontroll på sikkerhet og personopplysninger. I etterkant av seminaret deles eksempler og maler som kan benyttes i egen bedrift.

Seminaret er et lokalt initiativ og arrangeres av et samarbeidsutvalg som består av representanter fra Universitetet i Sørøst-Norge og lokale aktører innenfor privat og offentlig næringsliv. Formålet er å fremme samarbeid og utveksle kunnskap innen informasjonsteknologi og sikkerhet mellom ulike aktører i Ringerike.

Seminarinfo

Hva: IT seminar for bedrifter og organisasjoner i Ringeriksregionen

Når: Onsdag 21. november kl. 12.00-15.00

Hvor: Bysalen Amfi

Hvem: Passer best for daglig leder eller beslutningstaker i bedriften

Påmeldingsfristen er 14. november. Seminaret er gratis

Kontaktinformasjon til arrangør

For mer informasjon om seminaret:

Torkjell Dahl IT-sjef Ringerike Kommune, Mobil 930 27 388

Karen Stendal Førsteamanuensis Handelshøyskolen Institutt for økonomi, markedsføring og jus, Telefon: 31 00 94 77 / 952 30 179

Seminaret arrangeres av:

Universitetet i Sørøst-Norge, Ringerike Kommune, Kartverket, Office Center og Dokumentpartner.

Siste endret: 06.11.2018