Viktig å vite om kjelleroversvømmelser

Norsk Vann, interesse- og kompetanseorganisasjon for vann- og avløpssektoren, har utarbeidet en brosjyre som viser hva huseiere kan gjøre for å øke beskyttelsen mot skader..

I tillegg gir den konkrete råd til huseiere som har opplevd skade, både om hvem de bør kontakte og om hvem som gjør hva i etterkant.

Selv om det legges mye arbeid i å forbedre avløpsnettet, er det ikke praktisk mulig å fjerne all risiko. Økonomisk erstatning vil sjelden kunne veie opp for det ubehaget og ekstra arbeidet som huseiere opplever når de får oversvømmet kjelleren med avløpsvann. Brosjyren tar derfor utgangspunkt i at også huseiere selv har ansvar for å sette i verk tiltak for å hindre skade.

Viktig å vite om_kjelleroversvommelser

06.06.2013
06.06.2013

Avdelingsleder