Ultimate Cup

Veien Skole vant årets Ultimate Cup

I finalen slo 7.klasse på Veien Skole Helgerud Skole 7-1. Dermed brøt de en årlang seiersrekke for Helgerud Skole. Dette er en frisby-konkurranse mellom Eikli, Helgerud og Veien. Premien er et vandretrofe som vinner-skolen får beholde i 1 år. Vandretrofeet blir overrekt Veien Skole på en av høstfestene.

7.trinn trente på Heradsbygda Stadion i fjor høst og det gav resultater.

Ultimat Cup ledes av Adrian Olesen. Det er ingen dommere, men dømmes ved selvdømming. Til tross for dette er det ingen juks i denne konkurransen. Her gjelder det å være førstemann til 7 poeng eller holde stand i 20 minutter.

19.10.2009
22.09.2010