Festforestilling for rektor Reidar

Forestillingen startet med at 2.trinn gikk Lucia tog, så fortalte de legenden om Lucia. Forestillingen fortsatte med julespill fra 3.trinn.

Så kom 6.trinn med sin hyllest til rektor. 1.trinn bidro med sang iført nisseluer.

Kvartetten Armadillo spilte før 7.trinn entret scenen, de fremførte Forelska i læreren og Rocking around the christmas tree.

Reidars venner  fremførte sangen venner. Etter dette kom 4.trinn opp på scenen med skuespillet Little red riding hood og en sang. Forestillingen forsatte med  5.trinn som fremførte sangene Jenteting og Heal the World.

Til slutt sang alle voksne og barn en sang skrevet til Reidar. Han fikk en gave som hele skolen hadde vært med og lagd. Reidar sa noen ord til slutt og takket  for gaven og forestillingen. Det var en flott og hyggelig avskjed får rektor Reidar.

15.12.2010
15.01.2011