Årets solidaritetsløp gikk i snøvær og kulde.

Onsdag 9. november løp alle elevene på skolen i 30 min  for å samle inn penger til skolegang for jevnaldrende barn i Afrika gjennom Scools for Africa. Kampanjen støtter barnevennlige skoler med blant annet vannforsyning, skolemateriell og kursing av lærere.

Elevene hadde skaffet seg sponsorer som betalte elevene for hver runde de løp. Det virket ikke som snøværet og kulda la noen demper på stemningen. Det er for tidlig å si hvor mye som ble samlet inn, for det leveres stadig inn  konvolutter til skolen med sponsorpenger.

Her er noen stemningsbilder fra løpet.

15.11.2016
28.02.2017