Entreprenørskapsuka ble avsluttet med presentasjon av modeller og ideer.

6. trinn hadde utstilling av sine modeller i gymsalen. Hver gruppe fikk presentere modellen for en jury bestående av Linda Strømsodd fra Viken skog og lærerne på trinnet.

Her er noen av modellene. Det var kreative løsninger, alt fra russebuss med trampoline på taket til flygende biler.

Russebuss med trampoline og boblebad

Flygende bil med henger

Bil og plakat om Viken skog

7. trinn hadde avslutning av sitt prosjekt med presentasjon av sine modeller og ideer for en jury bestående av Mari Viko fra Ungt entreprenørskap, Øystein Olsen fra Tekna og Nils J. Olsen fra Vang skole.

Det var lagt ned mye arbeid fra elevene, og juryen hadde en meget vanskelig oppgave. Det ble delt ut tre priser. En for den gruppa som hadde samarbeidet best i løpet av uka. En pris for beste presentasjon, og en pris for beste idè.

Her er de ulike vinnerne.

Prisen for beste idè ble i år delt mellom to grupper. De hadde følgende produktnavn: Perfect Charge og Utnyttingssystemet (pose - EB)

Perfect Charge

Utnyttingssystemet

Vinner av beste framføring var gruppa som laget modellen Water and Air Tube.

Water and Air Tube

Gruppa som vant prisen for best samarbeid i løpet av uka, laget modellen El-camp.

El-camp

Tusen takk til Mari Viko og Øystein Olsen for bidrag gjennom uka og deltagelse i juryen.

Mari og Øystein

08.04.2016