Onsdag 21. oktober var Anders Jacobsen første hopper i hoppbakken vi fikk av Norges Skiforbund.

Vi var så heldig at Anders Jacobsen ble med på åpningen av hoppbakken. Han har selv vært elev på Vang skole, og syntes det var hyggelig å kunne være med på arrangementet.

Det var mange som ønsket å få autograf, så han var travelt opptatt. Spesielt moro var det nok for de første som skulle hoppe, for de fikk hjelp av Anders til å få på seg miniskiene.

Anders tar dagens første hopp

Leder i elevrådet klippet over snoren sammen med Anders.  Og det ble fort lang kø for å få hoppe.

Skolen takker Norges Skiforbund for gaven, og Ringerike kommune ved Erik Vold for grunnarbeidet.

Det var god stemning og tonene til Holmenkollmarsjen var med på å skape "kollenstemning" på sletta.

I samtalen med Anders, ble det presisert at det er viktig å bruke hjelm når vi hopper i bakken.

Husk hjelm

Mange ville snakke med Anders

Leder i elevrådet passer på køen

22.10.2015