Orientering på Vang skole og SFO

Mandag 22. september arrangerte vi Skolesprinten i orientering for elevene på 5. - 7. trinn. Orienteringa foregikk i Ørenmarka og det var elektronisk tidtaking og registrering på postene. Totalt orienterte 110 elever gjennom løypa som var  lagt opp av Ragnhild som er orienteringsspesialisten på skolen.
Det var ingen ting å si på innsatsen, og til tross for sur vind og kjølig vær, var elevene fornøyd.

Stemningsrapport fra løypa:

Tirsdag fulgte SFO opp med stjerneorientering på skoleplassen. Det var satt opp poster rundt på skolens lekeområde, og elevene måtte klippe i kortene når de kom på riktig post.
De voksne på SFO kontrollerte at det var riktig post som var funnet.
Her noen bilder fra stjerneorienteringa:

23.09.2014
14.12.2014

Vang skole

Besøksadresse:
Fløytingen 95

Rektor: Siri Strømmen

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin