4.og 5. trinn på tur

Onsdag 3.mars hadde 4. og 5. trinn en fantastisk dag på jordet. Målet var å bli bedre kjent på tvers av trinnene.

Ungene hadde med seg vedpinner og grillmat. Raskt ble det tent 4 flotte bål der de kunne grille og kose seg. Når de ikke spiste, lekte de. Noen var i skogen, mens andre var i bakke. På snowrace og akematter fikk de stor fart på grunn av det harde føret. Noen tøffinger sto også på snowboard og miniski. I strålende sol ble dette en deilig sosial tur for ungene, en herlig gjeng. Noen fikk seg også noen nye venner :)

Her er noen bilder fra turen.

Det gikk fort i dag :-

Grill på bål er kos.