Unge talenter på Vang skole

På lørdag (2. november) skal fire av elevene på Vang skole være med på Stjernekamp direktesendt på NRK 1. De skal være med som sangerer og dansere i framførelsen til Agnete i sjangeren musikaler. De skal synge en sang fra musikalen Annie. Jentene er med på showskolen i Hønefoss og gleder seg stort.

De fire jentene er: Ingvild, Mari, Serine og Annie.

Det er også flere som er aktive på scenen. Julie har øvd i hele høst, og er med på oppsetningen av musikalen Annie på Folketeateret i Oslo. Hun har allerede hatt mange forestillinger, og står på scenen i kveld 1. november. I tillegg har hun igjen forestilling 9., 15., 23. og 24. november..

Vi ønsker alle jentene lykke til.

01.11.2013
28.02.2014