Kunnskapstraileren på Vang

Onsdag 30. april fikk vi besøk Norges skiforbund med landslagsløperne Maiken Kaspersen Falla, Simen Østensen og Sondre Turvoll Fossli. De hadde også med seg trener Steinar Mundal. Skiforbundets smøretrailer kom med smører Roy Pedersen som viste elevene rundt i bussen og forklarte litt om sine arbeidsoppgaver.

Langrennsløperne haddeførst  en time med fysisk trening for alle elevene på 5. - 7. trinn, deretter var det en time i gymsalen hvor utøverne fortalte litt om seg selv, og elevene hadde forberedt spørsmål.

Elevene hadde også laget en sangkonkurranse og en quiz. Skilandslaget vant begge konkurransene med et poeng seier over et tilfeldig utvalg av elevene.

Her er noen bilder fra dagen.

Simen fikk utdelt en premie for årets innsats, og det var elevrådsrepresentanten på 5. trinn som delte ut premien.

30.04.2014
31.07.2014