Førskoledager 5. og 6. juni

Velkommen til førskoledager

Tirsdag 05.06 og onsdag 06.06

Kl. 8.20 -10.50 begge dager.

Onsdag er det SFO fra kl. 10.50  til kl. 12.00 for de som skal gå på SFO

1.dag:

Elevene møter i skolegården til småskolen. Her vil vi ha et lite opprop for å få oversikt over barna. Deretter vil vi gå inn i garderoben og henge fra oss klær og sekker før vi går inn i klasserommene. Her kommer vi til å starte med en liten samlingsstund hvor vi prater, synger og leser litt. Vi skal også tegne og leke sammen. Det blir servert kaffe på personalrommet og politiet kommer for å informere litt for dere foreldre.

2.dag:

Vi kommer ut og møter elevene før vi går inn til samlingsstund. Denne dagen skal vi også møte fadderne våre og leke litt med dem. For dere som trenger det vil det være mulig å vente på skolen.

SFO: Vi møter barna kl. 10.50. og er sammen med dem fram til kl. 12.00

Husk å ta med:

• Mat og drikke
  • Klær til å være ute.

Gruppene vi bruker på førskoledagene vil bli tilfeldig sammensatt. Vi vil bruke førskoledagene til å bli litt kjent med elevene før vi setter sammen de gruppene vi starter i til høsten.

Vi gleder oss!

Hanne og Mari.