ÅPEN DAG

Tirsdag 24. april arrangerte skolen Åpen dag fra kl 1730 til kl 1930. Det var fullt hus med elever og foreldre. Arrangementet startet med felles dans for alle elevene ute på skoleplassen.  Foreldrene stod i midten og elevene danset rundt.
Rektor ønsket velkommen, og oppfordret alle til å gå rundt og se på aktivitetene i klasserommene. Det var utstillinger, rollespill, spørrekonkurranser, samarbeidsøvelser, forskjellige typer av spill og oppgaver som elevene hadde laget. Foreldrene gikk rundt og deltok på aktivitetene.

6. trinn hadde kafe til inntekt for leirskole i 7. klasse, og hadde bakt boller og sjokoladekaker som de solgte. Salget gikk strålende, og de fikk et godt tilskudd i leirskolekassa.

Det ble et vellykket arrangement, og her er noen bilder fra noen av aktivitetene:

Stor aktivitet på kjøkkenet

Foreldre og barn jobber sammen om oppgaver.

Elever var også guider og viste rundt:

Rollespill i klasserommet.

Ulike utstillinger. Her er skulpturer på 3. trinn.

24.04.2012
30.09.2012