Nisse på ville veier

4.trinn på Vang skole har spilt julemusikalen ”Nisse på ville veier”.

Det handler om en nisse som faller og slår seg i hodet. Han får en stor kul, glemmer hvem han er og hvor han hører hjemme. Historien handler om at han er på jakt etter seg selv. På veien møter han Agnes, mange dyr, et grantre, noen troll, noen mennesker, katten Mirre og til slutt finner han familien sin igjen.

Vi sang mange sanger. Det var noen triste og noen glade sanger i musikalen. Noen av elevene sang helt alene.

Vi spilte stykket første gang onsdag 9.desember 2009. Da spilte vi det for foreldrene våre på juleavslutningen. På fredagen etter spilte vi for SFO. Da hadde vi øvd veldig mye på sanger, danser og replikker i minst 3 uker.

Det var veldig gøy å spille for publikum. Publikum gav oss masse skryt og applaus  etter forestillingen :-).

Agnes og Nisse

Trollfamilien

Nissemor og nissejenta

Nisse og dyrene i skogen