Fiskeprosjekt på Øyangen

Fiskeprosjekt på Øyangen. Fra Øyangen til Flå, og mat til Bjørneparken!

Vi har hatt et fiskeprosjekt på Øyangen der vi har jobbet med fiskeforvaltning. Øyangen er et vann med alt for mye små fisk. Dette jobber vi med å gjøre noe med. Når isen var gått, satte vi ut teiner for å fange småabbor og rogn. I samarbeid med Honerud gård klarte vi å ta opp ca 2700 abbor. Vi håper at det skal være med å gjøre det bedre for de fiskene som er igjen og at de skal få mer mat og kunne vokse seg større.

De 2700 fiskene tok vi med oss til bjørnene i Bjørneparken på Flå. Vi fikk lov til å mate bjørnene med fisken. Det så ut til at de likte det godt.

Fra fiskestund på Øyangen til Flå, Bjørneparken

02.06.2016