På tur til Hovsenga med Mat og Helse!

6. trinn ba med seg hele 4. trinn da de skulle ned til Hovsenga for å være kokker utendørs!

Onsdag 21. august var vi i 6.klasse på tur med 4.klasse. På veien ned gikk vi den nye stien. På den stien måtte vi passe oss for brennesler. Allerede før vi var fremme på Hovsenga fant vi frosk.

Nede på Hovsenga skjærte vi sopp og grønnsaker og kjøtt. Vi lagde grillspyd og delte med 4.trinn.

Det var mange frosker på Hovsenga. Det var både store og små frosker. En i 4.klasse fant en firfisle. Den var kul og litt ekkel også. De som fant den ble litt stolte. Noen fant bark og lagde en båt som de satt en frosk på. Det gikk ikke særlig langt før den sank.

Skrevet av Simen og Tobias

Tur til Hovsenga med Mat og Helse ute i det fri!

26.08.2013
30.06.2014