Gå til innhold Gå til søk

Ny ballbinge til Ullerål skole!

En håndsknippe foreldre har lagt ned en enorm dugnadsinnsats og ferdigstilt en flott ballbinge for skolen!

BALLBINGEN

Endelig er den her. Det er mange som vil spille i ballbingen. Det er mange som har glede av ballbingen. Og nå som ballbingen er kommet er det mer enn dobbelt så mange nede på fotballbanen. Det var mange som ble glade når de så ballbingen. Alle på Ullerål synes at det er kjempebra at ballbingen endelig er oppe. Det er alltid noen som står ved ballbingen for å se på kampene som spilles i ballbingen. Det er mange fra forskjellige klasser som vil være med og se på.

Ballbingen er også i bruk i gymtimer og SFO. Ballbingen er i bruk over hele skolen! Den er i bruk veldig mye her på skolen. Det spilles mest fotball i ballbingen. Det er ganske store mål. Man kan spille basket i ballbingen også. Ballbingen er stor så det er mange som kan spille. Ballbingen er midt i en fotballbane. Ungdomsskolen har også lov til å bruke ballbingen etter skoletid. I helgene er det mange barn i ballbingen. De voksene har også lov til å være inni ballbingen. 

Bildene og teksten er av en elev i 3. trinn!

 

Ny ballbinge på Ullerål skole!

Ny ballbinge på Ullerål skole!

Ny ballbinge på Ullerål skole!

Ny ballbinge på Ullerål skole!

Ny ballbinge på Ullerål skole!

Ny ballbinge på Ullerål skole!

Publisert
14.05.2014
Sist endret
30.06.2014

Kontakt oss

Ullerål skole

Hovsmarkveien 7,
3515 Hønefoss

Tlf.: 32 11 50 80

Faks: 32 11 50 89

Rektor: Anne Chatrine Fjellvangsend siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk