Ombygging ved Ullerål skole!

Ullerål skole går en spennende tid i møte. Hallen er snart ferdig revet, og alle er spente på hvordan dette blir!

Høsten 2012 har vært spennende ved Ullerål skole. Entreprenørene er godt i gang med å rive hallen og nye korridorer har blitt bygd! Det er spennede tider både for elever og lærere ved skolen!

Mandag og tirsdag 3. og 4. desember måtte skolen stenges for normal drift. Det var noen elever og lærere på plass disse dagene, med unormalt lav temperatur i store deler av skolebygget, ingen varmt vann og til tider mye støy, var det godt at de fleste elevene hadde noen hjemmedager!

Her kan du lese fra Ring Blads artikkel!

Her er noen bilder som viser hvordan hallen bokstavelig talt graves vekk!

Riving av hallen ved Ullerål skole, desember 2012

04.12.2012