Elever vant tegnekonkurranse utlyst av Geoform!

2 elever ved Ullerål skole vant i en tegnekonkurranse som var utlyst av Geoform. Vinnerne fikk hver sine I-pod Nano!

Tidligere denne våren ble det utlyst en tegnekonkurranse i regi av GeoForum. Temaet for tegnekonkurranse var «Min plass i verden».  Flere av elevene ved 6. og 7. trinn på Ullerål skole deltok med fargerike tegninger hvor verden ble fremstilt i deres øyner og tanker. 2 av elevene ved 6. trinn ble blant de heldige 6 vinnere.

Den ene tegningen heter Verden går sakte, mens den andre heter The World in the Pluto. Vinnerne fikk kopi av sine tegninger, diplom og hver sin Nano I-pod.

Tegningene skal være med å representere Norge under en utstilling i Dresden, Tyskland i perioden 25. – 30. august 2013!

Vinner av tegnekonkurransen - Ullerål skole

02.04.2013