Ullerål skole på Ringkollen!

Onsdag 21. mars var Ullerål skolel på Ringkollen. Det var strålende vårvær og kanskje en av årets siste skiturer?

Onsdag 21. mars var Ullerål på tur til Ringkollen. For mange ble dette nok årets siste skitur - det var bra isete mange steder i lysløypa - men du verden for en innsats samtlige elever viste! De aller fleste gikk både en og to runder i lysløypa og koste seg stort. Etter skitur var det velfortjent grilling, kosing og avslapping i akebakkene. Takk til alle foreldre og andre som har bidratt til at skolen kan reise ut på tur!!!

bilder kommer!!

30.03.2012