Teknobussen til Ullerål skole!

Teknobussen har mye å by på - fra elektristet til tekniske saker! Programmering er også gøy - for å ikke å snakke om korttriks og tårnbygging!

EN SUPER DAG MED TEKNOBUSSEN!

Skrevet og opplevd av 5.trinn.

Dagen i dag har vært læringsrik, kreativ og i hvert fall morsom! Først var alle i klasserommet. Da fortalte Berit og Arve om strøm, elektrisitet og brannvett. Vi lærte mye, blant annet at elektrisitet også kan føre til brann. Mange av oss lader mobilen om natta – det skal vi ikke gjøre mer!

Inne i Teknobussen lærte vi om teknologi. Vi lagde legobiler som vi styrte med en pc og en sensor. Oppdraget vårt var å få roboten til å kjøre fram og legge en kasse oppå et bånd som var dobbelt så høy som bilen. Så skulle bilen snu og kjøre tilbake. Først virket det utrolig komplisert og det var veldig rart at den gjorde som pc’n sa.

I klasserommet var det gøy å lære korttriks, terningspill og det var gøy å bygge tårn.  Korttrikset som Arve lærte oss var kjempekult, og det var ganske lett når man hadde skjønt det.

Berit og Arve var veldig greie og de lærte oss mye morsomt

Den diggeste og morsomste dagen i hele verden!!

Beste dagen noensinne!

Dette var den beste skoledagen i hele mitt liv!

Det var en kjempekul dag og jeg lærte mye nytt!!

Jeg skulle ønske at hver skoledag kunne være sånn!

Håper vi får besøk av dem igjen! Det var utrolig gøy!!!

Denne dagen synes jeg var super!!

27.01.2011
21.06.2011