Talentiaden

Ullerål skole har igjen avholdt Talentiaden!

Ullerål skole har igjen avholdt Ullerål Talentiaden for andre år på rad. Som i fjor var det mange flinke deltagere, både innenfor musikk, sang og underholdning.

Årets førstepris gikk til et tvillingpar på 6. trinn. Leonora og Leutrim rapet til en sang de fant på You-tube. De sier at de ikke behøvde å øve så mye, fordi det var en lett sang å lære. De var fornøyd med sin egeninnsats og syntes talentiaden var veldig gøy!

Årets andre pris ble delt på to grupper, en dansegruppe fra 7. trinn og to jenter som spilte duett på piano, også fra 7. trinn! Dansegruppen, bestående av 6 jenter, syntes det var helt fantastisk å komme inn på andre plass. Dansen hadde de laget selv, noe de gjorde for å ha det gøy – og det så det ut som om de hadde under dansingen!

Andreprisen ble delt med to jenter, også fra 7. trinn, som spilte russiske sanger i duett på piano. Jentene sier at de var veldig nervøse før sceneopptreden. De er veldig fornøy med å komme på andre plass, og de syntes at det var mange andre som var veldig flinke under talentiaden!

3. klasse hadde valgt, som i fjor å delta med alle elever  på trinnet.  De danset ringdans, samtidig som de sang om Per Sjuspring på engelsk. I den engelske versjonen heter sangen Mr. Sevenman.

Presentasjonen ble gjennomført med 36 barn i 3 ringer og de danset og sang veldig samstemt. Barna danner et kor med en stemmeprakt som mange misunner dem. Det andre nummer de fremførte var og på engelsk. De sang om livets farger og høstens grøde i en sang som heter Colour in song. De endte på en vel fortjent 3.plass. Den  samme plassering de fikk i fjor og alle var veldig fornøyd med det!

08.11.2010
02.08.2011