Hele Ullerål skole på høsttur i skogen!

Hele skolen var på skogtur onsdag 22. september. Trinnene fra 2. - 7. løp også orienteringsløp enten ved skolen eller oppe på Børdalsmoen!

Småskolen (2. – 4. trinn) begynte med  orienteringsløp på skolen, som ble arrangert av Lars Inge Arnevik.

De andre klassene samlet seg, og 1. trinn gikk med fadderne sine opp til Børdalsmoen.
Da alle kom opp, begynte klassene å  tenne bål. Alle satte seg godt til rette ved bålene eller i hyttene som klassene hadde laget. Alle kosete seg ved bålene, med både grilling av pølser og annen mat. Tursjokoladen smakte også veldig godt!

Da småskolen var ferdig med sitt o-løp, kom Lars Inge Arnevik opp til Børdalsmoen. Storskolen (5. -7. trinn) fikk svettearmebånd da de var ferdige med sine løp!

Alle koste seg med forskjellige lek og aktiviteter oppe på Børdalsmoen  - det ble en fin skogdag!

Skrevet av Oliver, Camilla og Sara

Hele skolen på Børdalsmoen på skogtur!

23.09.2010
02.08.2011