Gå til innhold Gå til søk

En ny start i Øst – Ullerål skole bidrar

I dag møtes alle elevene på skolen i hallen. Det kom to personer fra ”En ny start i Øst”. Disse arbeider frivillige for å hjelpe fattige barn i øst-Europa. De fortalte om barna som bodde på barnehjem og som ikke har så mange ting som oss barna i Norge. Alle elevene fra Ullerål hadde med gaver som de skulle bringe videre til disse barna. Alle posene med gaver ble satt i bilen, og vi sitter igjen med et godt minne!

Skrevet av Rebekka Andersen, 6. trinn

 

Den største glede er å hjelpe andre! Elevene fra Ullerål har i år hatt en ”omvendt” julekalender. Alle elevene har hatt med seg en gave hjemmefra som skal sendes til øst-Europa. Gaven består gjerne av et klesplagg som elevene har vokst ut av, samt en liten leke. Gaven er fint pakket inn, merket med gutt eller jente, og hvilken alder pakken passer for. På denne måten bidrar elevene til at flere barn opplever det å få en egen pakke på julekvelden!

Haldis Thune og Kjell Sandbeck kom fra ”Ting og Tøy” på Jaren for å hente pakkene. De roste og takket elevene for den innsatsen de har bidratt med! Pakkene blir transport til øst-Europa nå til jul.

Se flere bilder fra Ringerikes Blad her!

 

Publisert
09.12.2010
Sist endret
02.08.2011

Kontakt oss

Ullerål skole

Hovsmarkveien 7,
3515 Hønefoss

Tlf.: 32 11 50 80

Faks: 32 11 50 89

Rektor: Anne Chatrine Fjellvangsend siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk