Ullerål talenter

23. oktober brakte det løs på Ullerål skole. Alle trinnene viste fram hva de er gode for!

Endelig har Ullerål skole fått tatt gymsalen i bruk igjen! Dette måtte markeres med en liten fest. Elevene ved skolen ordnet for underholdning og rektor for premier. Alle trinn ved skolen sendte sine beste bidrag, og en jury bestående av  elevrådsleder, en lærer og Bror Andersen, stemte frem de 3 første plassene. 3. plass gikk til 2. trinn for sitt bidrag - fra tradisjonell jenka til moderne hip hop. 2. plass gikk til 7. trinn for dans og 1. plass til Synnøve Larsen for nydelig spill på tverrfløyte! Inviterte gjester var ordfører, kommunalsjef og noen som har hatt ansvar for ombyggingen av skolen.

Synnøve Larsen, 6.trinn, vant Talentiaden 2009 med nydelig fløytespill.

1.trinn sjarmerte alle med fin sang.

3.plassen gikk til 2.trinn for deres hip-hop.

Akrobatikk på 3.trinn.

Spreke turnjenter fra 3.trinn.

Tøffe rappere fra 4.trinn.

Sang og dans fra 4.trinn.

5.trinn hadde hele tre innslag med sang og

dans

Tøff dans fra 6.trinn.

7.trinn kapret 2.plassen med sin dans.

Juryen.

Ordføreren var tilstede og delte ut premier.

Den nyåpnede gymsalen var full av ivrige publikummere.

27.10.2009
29.10.2009