Ny avdeling tatt i bruk!

2. og 3.trinn kunne ved skolestart i år flytte inn i nye lokaler sammen med SFO.

Der det tidligere var festsal og store mørke bomberom, er det nå lyse trivlige undervisningslokaler med klasserom, grupperom og fellesrom. I tillegg inneholder avdelingen bra med datautstyr, blant annet elektroniske tavler. Dermed er byggetrinn 2 ved Ullerål endelig ferdig, og voksne og barn er storfornøyde! SFO som har holdt til i gymsalen de siste årene deler lokalene med 2. og 3.trinn, og nytt i år er også matservering på SFO. Med SFO i nye lokaler kan endelig gymsalen tas i bruk igjen etter tre år. Etter høstferien er garderobene og dusjene ferdig pusset opp, og det blir igjen gym i gymsalen ved Ullerål.

25.08.2009
25.08.2009