Felles skogdag

Fredag før høstferien gikk alle elever og lærere på skogtur sammen. Skolen vår ligger flott til ved Hovsmarka som vår målet for turen.

2. - 4.trinn startet dagen med et o-løp i skolegården før de gikk klassevis opp til Børdalsmoen i Hovsmarka. 5.-7.trinn hadde sitt o-løp oppe på Børdalsmoen. Det var Lars-Inge Arnevik fra Ringerike o-lag som stod for det opplegget. Tusen takk til Lars-Inge som brukte dagen sammen med oss! Utover o-løpet fylte vi dagen med hyttebygging, bærplukking og bålkos. Alle koste seg i det fine været, og spesielt 1.trinn var fornøyde som fikk mye tid sammen med fadderne på 7.trinn.

25.09.2009
25.09.2009