Boka Fanger - nytt leseprosjekt ved Ullerål skole

Boka Fanger er et nytt leseprosjekt ved Ullerål skole. Den begynner den 23. april, som er Verdens bokdag og avsluttes 10. mai.

Den 23. april er Verdens bokdag, og Ullerål skole markerte dagen ved å innlede et nytt leseprosjekt, Boka Fanger! Elevene var samlet til 1. time i hallen, her ble det spilt Fanfare, 4. trinn leste diktet "Løvetann" for alle, 2. trinn leste dikt om folkeskikk, bokstaver og ting de lurte på før de avsluttet med å synge "Tenke sjæl" for oss alle! Flotte bidrag fra elevene og lærerne. Prosjektet ble igangsatt ved at 1. trinn klippte snora - nå er leseprosjektet i gang!!

Den 10. mai ble leseprosjektet avsluttet, og mange tusentalls sider er blitt notetert som lest!

Nytt leseprosjekt ved Ullerål skole! Utstilling av noen lesebøker ved skolen
Elevene skal telle antall sider, noe som kommer til uttrykk på søylene Anne og Gjertrud spiller Fanfare!
Rektor har ordet Elever ved skolen
Elever ved skolen Ny sangtekst i anledning bokprosjektet!
4. trinn leser diktet "Løvetann" 2. trinn leser dikt
2. trinn synger "Tenke sjæl" Snora klippes - leseprosjektet er i gang!
1. trinns bokorm 2. trinns bokorm
3. trinns bokorm 4. trinns bokorm