Aktivitetsdag for mellomtrinnet ved Ullerål skole

Ullerål skole hadde aktivitetsdag for mellomtrinnet onsdag 16. juni d.å. I strålende sommervær kunne ikke dagen ha vært bedre!

Onsdag 16. juni d.å. hadde mellomtrinnet idrettsdag nede i Schjongslunden. Været var med oss og satte flotte rammer for dagen! Alle elevene var gjennom 60 meters løp, utholdenhetsløp, høydehopp, lengdehopp og kast av liten ball. Elevene gjennomførte med glans! Flotte øvelser og flotte elever gir en flott dag - vel blåst!!

Mellomtrinnet ved Ullerål skole hadde idrettsdag 16. juni Mellomtrinnet ved Ullerål skole hadde idrettsdag 16. juni
16.06.2010
16.06.2010