Åpen dag ble ny suksess

Ullerål gjentok suksessen fra i fjor da Åpen dag ble arrangert lørdag 15.november.

I flere uker har elevene på de ulike trinnene forberedt hvert sitt bidrag, og det var et variert tilbud for de rundt 500 personene som var innom skolen i løpet av dagen. I klasserommene var det satt opp salgsboder hvor elevene solgte selvlagde produkter. Flere trinn hadde konserter med blokkfløyte, gitar og sang. I tillegg var det loppemarked, papirbrettekurs og selvfølgelig flere kafeer hvor gjestene kunne kjøpe seg noe godt å spise og drikke. Overskuddet fra Åpen dag går blant annet til leirskole og oppgradering av utearealet.

12.11.2008
09.01.2009