Kunst og håndverk, 5. trinn

Nå etter jul har elevene på 5. trinn hatt to parallelle prosjekter i kunst og håndverk.

De har tovet sitteunderlag i ull og prøvd å tove inn et motiv de først hadde laget et tegnet utkast til. For å gjøre det ekstra fint, sydde de rundt med tungesting. Resultatene ble veldig bra.

Vi har lært om Edvard Munch og sett på en del av hans arbeider. Deretter fikk elevene  velge  seg et bilde, som de så har forsøkt å kopiere. De har brukt lang tid, prøvd å blande seg fram til de riktige fargenyansene, og da er det artig at resultatene ble så fine.

27.03.2009
27.03.2009