Aktivitetsløypa tar form

FAU ved Ullerål skole har stått på i sommer og høst for å få ferdig aktivitetsløypa i skolegården.

Løypa inneholder blant annet husker, klatretårn og balansebommer. I området rundt apparatene vil det bli en sykkelløype med fine utfordringer i form av svinger, kuler og bakker. FAU har lagt ned mye tid, arbeid og penger i denne aktivitetsløypa. Elevene har også bidratt med en god del penger som de tjente på Åpen dag i fjor høst, samt tilskudd fra Barn og unges kommunestyre.

Det nye lekeområdet er ekstra kjærkomment denne høsten fordi store deler av skolegården er stengt på grunn av ombygging ved skolen.

12.09.2008
12.09.2008