Halloween på 2. trinn

2. trinn ved Ullerål skole markerte dagen med litt morsomme arbeidsoppgaver!

Halloweendag

I slutten av oktober hadde 2.trinn satt av en hel dag til å jobbe i stasjoner med Halloween som tema. Alle fikk kle seg ut som det de ville. Til lunsj ble det dekket langbord for alle elevene på trinnet. Alle hadde med seg en ting som ble lagt opp på fat.

På stasjonen for matte var det spill med halloweenmotiv på spillebrettet. Elevene jobbet med pluss og minus.

På stasjonen for norsk skulle elevene være detektiver som skulle finne ord som manglet i en setning. Ordene var gjemt på ballonger som var hengt opp på forskjellige steder i trinnområdet.

På stasjonen for kunst og håndverk skulle elevene lage flaggermus av doruller. Resultatet ble så fint at rektor ville ha de på utstilling noen dager.

Halloween på Ullerål skole!

18.11.2016
09.05.2017