Gratulerer med tur til Bjørneparken!

3.trinn gikk av med seieren i en tegnekonkurranse som ble arrangert av Bjørneparken.

Overraskelsen var stor da skolen fikk den hyggelige meldingen om at 3.trinn hadde dratt i land seieren i tegnekonkurransen arrangert av Bjørneparken.

Alle elevene har bidratt med tegninger, som tilslutt ble lagd som en bok. Vi var imponert over resultatet, og det er gøy at arbeidet belønnes med en seier.

Premien er ikke mindre enn en dagstur til Bjørneparken for hele klassen. Elever og lærere kan glede seg til en flott opplevelse i parken.

God tur!

08.10.2013