Fotballturnering i Tyristrandhallen før jul

Dobbeltseier til Veienmarka

Veienmarka vant både gutte- og jenteklassen under futsalturneringen som ble arrangert i Tyristrandhallen like før jul.

Skoler fra Ringerike, Jevnaker, Hole, Modum og Sigdal var invitert til turneringen i innendørsfotball.

Futsal er den internasjonale betegnelsen på innendørsfotball, og det spilles med fem spillere på hvert lag – hvorav en er målvakt. Ballen som brukes er både bløtere og mindre enn en vanlig fotball, og har tilnærmet ingen sprett.

Tyristrand gjorde seg også bemerket på hjemmebanen, med hele tre lag i semifinalene – ett guttelag og to jentelag. Spesielt imponerende var det nok at 7. trinnsjentene gikk såpass langt i ungdomsturneringen.

Etter ni timer med spill på håndballbanen var det til slutt imidlertid Hønefoss-skolen Veienmarka som gikk seirende ut i begge klasser.

I jentefinalen ble først Haugsbygd slått 2-1, mens det ble enda jevnere i guttefinalen. Etter 1-1 ved ordinær tid ble et betydelig overtall av cornere utslagsgivende – og Petter Grimsbøs menn kunne dermed for 2. året på rad sikre seg den gjeve pokalen.

Dommerne Terje Andfossen og Asbjørn Bollerud fra Buskerud fotballkrets dømte alle kampene. Turneringen ble avviklet med gratis kaffe til medfølgende lærere, og uten ekstrakostnader for de påmeldte skolene, først og fremst gjennom tilskudd fra de to lokale bankene Hønefoss Sparebank og Sparebank 1 Ringerike.

Finale for jenter:

Haugsbygd – Veienmarka                           1-2

Haugsbygd: Marthe Bøe Rustand, Kristine K Karlsen, Hilde Marie Syvertsen, Oda Kristine Sørebø, Ida Kristine Løvbrøtte, Ida Olerud og Liv Therese Schjetlein.

Veienmarka: Regine Fjell Søberg, Mina N Hosseinian, Marie N Bagaasen, Henriette Hansen, Ingrid Bukten, Kamilla Engebretsen, Ingrid Nordbø og Ingvild Lindsjørn.

Finale for gutter:

Veienmarka 1 – Søndre Modum              1-1  (6-2 etter cornere)

Veienmarka 1: Henrik Bråthen, Andreas Fimreite, Sivert Bukten, Alf Martin Hammerstad, Thomas Evjen, Brede Grønvold og Casper Hauge.

Søndre Modum: Daniel Grimsmo Skogen, Eugen Hartz, Marcus Wold, Didrik Bekken, Jørgen Tandberg, Espen Bjerknes, Sander Johansen og Inge Kvam.

14.01.2013
30.06.2013