10.trinn vant quiz!

10. trinn ved Tyristrand skole kan glede seg til pizza og kinobesøk nå på nyåret

Og grunnen er at de har vunnet en spennende spørrekonkurranse.

I hele høst har en gruppe lærlinger vært rundt hos de lokalene skolene med foredrag om bedriften, hverdagen som lærling, samt hvilket utdanningsløp eleven måtte gjennomføre. Gruppen, som kalte seg One Piece of Industry, var ledet av Per Haukedalen – og fenget elevene med mye viktig informasjon.

I etterkant ble det delt ut en quiz, som blant annet testet hvor godt elevene hadde fulgt med under foredragene. Denne jobbet de godt med. Faktisk så godt at 10. trinn ved Tyristrand skole til slutt stakk av med seieren i den uhøytidelige konkurransen.

I uken før elevenes juleferie skulle begynne var derfor to blide damer fra Ringerike Næringsforum på besøk på skolen, for å dele ut premien. Utkledd som nisser vakte de både oppsikt og begeistring da de entret klasserommet. Etter å ha sunget julesangen «På låven sitter nissen», ble premien utdelt til de to svært fornøyde elevrådsrepresentantene Maren Sandum og Sondre Sjaamo.

Elevene får altså velge seg ut en kinoforestilling med pizzabesøk en dag ut på nyåret.

14.01.2013
30.06.2013