Juleball

Tradisjonen tro ble det arrangert juleball i kulturhuset

Fredag 16.des ble det arrangert juleball for elever og lærere ved ungdomsskolen. Elevene, med elevrådet i spissen, hadde selv stått for matlagingen og pyntingen på dagen, og med god hjelp fra foreldre som stod for servering og vakthold ble det en meget vellykket kveld.

Elevene var et flott syn i finstasen sin. Etter en god middag, med taler hvor det ble gjort stas på damene og herrene, og en flott takk-for-maten tale, var det obligatorisk dans. Først polonese, deretter vals, polka og reinlender.

Senere på kvelden var det underholdning fra elevene, og dans til musikk fra Dj'er innleid for anledningen (dj'ene var tidligere elever).

30.12.2011
01.07.2012