Appalachia med konsert i kulturhuset.

Tirsdag 30. november hadde den amerikanske gruppen konsert i kulturhuset. Det ble en opplevelse både for elever og lærere i ungdomsskolen.

Musikerne Jeff Davis, Bill Booth og Jeffrey Wasserman har satt sammen en konsert med tradisjonell musikk fra den nordamerikanske fjellkjeden Appalachia. Musikken bygger på tradisjonelle sanger med både afrikanske og europeiske røtter. Musikken som kalles "Old-time" er først og fremst dansemusikk. Den går også under navnene "Mountain music" eller "Hillbilly music".

Gruppa trakterer diverse instrumenter som banjo, mandolin, gitar, fele, mandocello, skjeer, munnharpe og vaskebaljebass. De har hver for seg spilt med kjente grupper som Åge Alexandersen, Dance with a Stranger, Trond Granlund og The Respatexans.

Her kommer det noen smakebiter:

21.12.2010
21.12.2010