To flotte trivselsdager

Elevene på barneskolen hadde to flotte trivselsdager i uke 22

Tirsdag og onsdag var satt av til artige aktiviteter, noe litt utenom det vanlige. Lærerne satte opp hva slags kurs de ønsket å holde, og elevene meldte seg på halvdages- eller heldagskurs. Elevene ble delt i aldersblanda grupper. Det er flott å se hvordan store og små tilpasser hverandre på en fantastisk måte. Det var to dager preget av blide, fornøyde og forventningsfulle elever.

Det krever mye organisering for å få alle elever på riktig sted. Lærerne samlet sine elever ved å stå med plakater på skoleplassen

Nedenfor kan du se noen bilder fra dagene, og hva slags type kurs elevene kunne velge mellom.

Ansiktsmaling:

Lage smykker:

Male:

Ballspill ute:

Aktiviteter i hallen:

Bake:

Spille spill:

I tillegg til disse aktivitetene hadde elevene mulighet til å melde seg på teater, tur til Hagavika, tur til hundremeterskogen og natursti.

Vi hadde to helt fantastiske dager, både store og små!

08.06.2010
15.10.2010