Fredag 18. juni arrangerte elevrådet på barneskolen talentshow. Dette er en dag elevene gleder seg veldig til. Det var god stemning, slik det er hvert år!

Dette er en årlig begivenhet på skolen. Elevårdet gjør en fantastisk jobb. Det konkurreres i to klasser 1.- 4. trinn og 5. - 7. trinn. Det blir utnevnt en vinner i hver klasse som får en pokal, resten av deltakerne kommer på 2. plass. Alle deltakerne får hver sin medalje. Elevene viste fram mange talenter: diablo, sang, dans, taekwondo mm.

Vinnerne i klassen 1. - 4. trinn var en gruppe fra 4. trinn som hadde en frisk oppvisning til supportersangen "Tyristubben". De overbeviste med god miming, dans og ballbehandling.

Vinnerne i klassen 5. - 7. trinn tok oss med inn i taekwondoens verden. Guttene fra 7. trinn har mange treningtimer bak seg, og det var tydelig å se. Det var kraft, spenning og presisjon.

Se bildene nedenfor

22.06.2010