Stor oppsetning på Tyristrand skole!

Elever og lærere på mellomtrinnet på Tyristrand skole har satt opp skuespillet Peer Gynt av Henrik Ibsen.

Torsdag 19.november oppførte vi teaterstykket, og vi hadde tre forestillinger med fulle hus i Kulturhuset. Alle elevene, og spesielt de på syvende trinn, har gjort en kjempejobb med å lære replikker, lage danser, øve på blokkfløyte, øve seg på å snakke i mikrofon, lære seg lyd og lys, få system på alle rekvisitter ut og inn, og sist, men ikke minst, øve seg på å være stille og vente! Hele mellomtrinnet har arbeidet med forestillingen over lang tid, og var lettet da dagen for høstforestillingene endelig kom!

Forestillingene ble en stor suksess, og vi fikk god respons fra fornøyde foreldre og besteforeldre etterpå!

27.01.2010
04.08.2010

Tyristrand skole

Adresse:
Brugsjordet 6, 3533 Tyristrand

Rektor: Erik Lund

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin