Fredag i uke 19 var 5. trinn på safari

Spente elever og lærere skulle studere dyrelivet i og rundt en dam i nærheten av skolen. Utstyrt med blant annet hov, bøtter, akvarium, luper og bestemmelsesnøkler satte elevene i gang med arbeidet. Det ble gjort mange interessante funn:  froskeegg, rumpetroll, blodigler, edderkopper og andre insekter , ja  til og med en død salamander! Ekstra spennende var det å ta med seg noen av funnene tilbake på skolen, men dessverre klarte vi ikke å ale frem froskeeggene til rumpetroll. Men vi fikk en lærerik diskusjon om krav til levevilkår.
Vi kan oppsummere  det hele som en kjempeflott tur,  med aktive elever både i planleggingsfasen og under selve turen!
Her er noen bilder fra  turen vår!

20.05.2010
26.09.2010

Tyristrand skole

Adresse:
Brugsjordet 6, 3533 Tyristrand

Rektor: Erik Lund

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin