Sørover Nordpå

Rikskonsertene på Tyristrand med forestillingen "Sørover nordpå".

Mandag  1. februar fikk vi besøk av rikskonsertene som kom med sin forestilling ”Sørover nordpå”. Musikerne med bakgrunn i fjerne land som Brasil, Kamerun og Sør-Afrika bød på en flott forstilling med musikk fra sydligere breddegrader.

Instrumentene var av både kjent og ukjent type.  I nesten en time klarte gjestene å trollbinde publikum.  Brasilianeren, Celio de Carvalho, er den eneste som bor i Norge. De to andre, Samson Tshabalala og Patrick Bebey, har til vanlig bosted i Paris, men er i Norge noen uker i vinter i forbindelse med turneen. Her er bilder og filmklipp fra konserten:

Artister:

Celio de Carvalho        Perkusjons og sang
Samson Tshabalala      Gitar, perkusjon og sang
Patrick Bebey              Piano, fløyte og "afrikask piano"

05.02.2010
15.09.2010