Orienteringseksamen i 10. klasse

Onsdag 19. mai hadde 10. klasse orienteringsdag på Hovinsetra. Lærerne Torkel Myhre og Arnfinn Danielsen hadde på forhånd lagt ut poster og sørget for kart, tenger, klippekort, kompass og alt annet som til sporten hører.

Eleven dro fra skolen til Hovinsetra med sykkel og godt humør. Været var ideelt for fysisk trening, opphold og ikke for varmt. Løypa var på ca 5 km, men det betinger at man treffer posten rett på første forsøk. Slik går det ikke nødvendigvis. Elevene spredte seg derfor tidsmessig over et spekter fra ca 50 minutter for de beste, og opp til 2 timer for de som tok det mer som mosjon.

Her er de beste guttene: 1. Patrik Vågen 2. Lars Gaute Nordby, 3 Jørgen Vigdal.

Her er de beste jentene: 1. Birgitte Hundhammer, 2. Benedikte Elsrud, 3. Stine Marie Kristoffersen.

20.05.2010
27.09.2010