Ny rektor tilsatt

Erik Lund er tilsatt som ny rektor. Han fortsetter som rektor ved Veienmarka ungdomsskole fram til hans etterfølger er ansatt. Inspektør Vibeke Eriksen er konstituert rektor fram til Erik Lund overtar.

Erik Lund

Erik Lund kommer fra stillingen som rektor ved Veienmarka ungdomsskole, hvor han har vært i et år.

Erik Lund har tidligere vært rektor ved Skotselv barne- og ungdomsskole i Modum kommune. Han er 47 år og bosatt på Tyristrand.

Ann Britt Skaar slutter som rektor ved Tyristrand skole etter fem år. Hun begynner som rektor på Vikersund skole i Modum kommune.

02.07.2010
24.09.2010

Tyristrand skole

Adresse:
Brugsjordet 6, 3533 Tyristrand

Rektor: Erik Lund

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin