Den musikalske regnbuen

Tirsdag 20 april hadde vi besøk av rikskonsertene. Luison og Carlos framførte "Den musikalske regnbuen

"Musikk kan være som regnbuen, den kan ha mange ulike farger. Men det er ikke sikkert alle ser de samme fargene samtidig". "Den musikalske regnbuen" var en fengende forestilling der både lærere og elever fikk delta på ulike måter. Vi fikk høre musikk og rytmer fra Latin - Amerika. Elevene fikk også framføre en sang som Luison og Carlos satte rytmer til. Elever og lærere var strålende fornøyde etter en flott forestilling.

26.04.2010
10.08.2010