Samtidskonsert for barneskolen

Den kulturelle skolesekken presenterte torsdag samtidsmusikk for elevene på barneskolen.

Anders Førisdal og Håkon Stene fra gruppa Asamisimasa oppførte samtidsmusikk for elevene på vibrafon, trommer, treklokker, vokal og forskjellige gitarer. Musikken ble av musikerne beskrevet som noe vi aldri har hørt i media eller sett på lister. Felles for stykkene er at komponistene fremdeles lever.  Elevene satt spente og hørte på og etter konserten fikk de anledning til stille spørsmål.

Et forsøk på å beskrive konserten skal vi ikke gi oss ut på, men henviser isteden interesserte til Asamisimasa.com der smakebiter kan høres.

Konserten inneholdt
Steven Reich: Electric Counterpoint,