Påskevandring i Tyristrand kirke

Siste fredag før påske hadde elevene på 1. og 4. trinn påskevandring. De fikk oppleve påskens dager på en ny måte.

Påskevandring er en del av RLE-faget og tar sikte på å gi elevene en forståelse av påskens innhold. Vandringen tar utgangspunkt i hendelsene i påsken rund Jesu liv, korsfestelse og oppstandelse.
Elevene fikk oppleve påskens budskap igjennom flanellograf, prosesjon med palmegrener og nattverdsbord ved trappen opp til koret.

Sokneprest Bjørg Elisabeth Oserud ledet eleven trygt igjennom vandringen mens kantor Audun Frode Ringkjøb stod for musikken. Her er bildene fra vandringen.

16.04.2009
27.03.2010