Juleball på Tyristrand

Fredag 28. november var det duket for juleball i kulturhuset for Tyristrand ungdomskole. Under ledelse av elevrådet hadde elevene lagt ned en kjempeinnsats for å få til et flott juleball.

I løpet av fredagen hadde noen av elevene laget mat og pyntet i kulturhuset. Foreldrene stilte opp som servitører og ryddehjelp. Elever fra hele ungdomskolen var invitert og særlig den kvinnelige halvdelen var et syn å se i de mange flotte kjolene. Gutta gjorde også et godt inntrykk, og stilte som seg hør og bør for en slik anledning opp i dress og slips.

Etter en flott middag, var det duket for dans i gymsalen. Mari Aamodt og Torkel Skinnes Myhre ledet tradisjonen tro ut i polonese, fulgt av polka, reinlender, linedance, vals og swing. Musikalske innslag fra elever og limbodans var også en del av programmet.

10.12.2008
26.03.2010