Besøk av statsministeren

Besøket av Jens Stoltenberg på Tyristrand var et ledd i regjeringens offentliggjøring av økonomisk støtte til skoler, kommuner og byggenæring. Tyristrand var utvalgt fordi skolen fikk nytte av offentlige støttetiltak ved utbyggingen.

For elevene var det først og fremst Jens som kom. Med et stort smil gikk han rundt og hilste på elever og lærere. Besøket omfattet mellomtrinnselever som sang og hadde gymnastikk i hallen og elever i en vanlig klassesituasjon på 3. og 4. trinn.

Tyristrand skole kostet 85,6 millioner kroner å bygge, hvorav 54,6 millioner kroner var finansiert gjennom den forrige statlige rente-kompensasjonsordningen. Ombyggingen av den kombinerte barne- og ungdomsskolen stod klar høsten 2004. I tillegg fikk skolen en idrettshall, Tyristrandhallen og kultursalen, Tyristua.

Skolen er Ringerike kommunes største skole med 344 elever.

27.11.2008
26.03.2010